سلام!
خوبید؟ قسمت دوم «چطوری ثروتمند بشیم، بدون اینکه خوش شانسی بیاریم» رو خوندید؟ اینو میگم:
نوع نگاه به شانس و خوش شانسی به نظرم خیلی مهمه، که خب سعی کردم اینجا حرفای نوال رو راجع بهش بگم. ولی قسمت بعدی که راجع به «مهمترین راه ثروتمند نشدن» هستش به برای من یکی از هیجان انگیزترین قسمتهای بحثه که من کلی چیز ازش یاد گرفتم.
اگر هنوز عضو بهروزنامه نیستید و این رو دارید [نمیدونم کجا] میخونید، حتما عضو بشید تا قسمتهای بعدی رو از دست ندید.
در ضمن، متاسفانه این هفته بخش تحلیلی نداریم. ترجمه این مجموعه «چطوری ثروتمند بشیم، بدون اینکه خوش شانسی بیاریم» شدیدا وقت منو رو گرفته. برای بخش تحلیلی امروز یا مجبور بودم یهچی همینجوری سر هم کنم، یا حذفش کنم… که خب کیفیت مهمه دیگه؛ واسه همین حذفش کردم. هفته دیگه ایشالا!
نظری، انتقادی، پیشنهادی چیزی هم داشتید یا کامنت بذارید، یا همین ایمیل رو ریپلای کنید؛ یا اینجاها میتونید پیدام کنید:
اینستاگرام | توییتر | کلابهاوس | ریکام
شاپیفای در خلاف جهت ظاهر بازار
شاپیفای دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که با توییتر یک قرارداد همکاری بستن برای ایجاد امکان این که به فروشندگان روی پلتفرش اجازه بده تا از امکانات فروش در توییتر (مثل داشتن فروشگاه یا لیست محصولات در توییتر و دسترسی به داشبورد مخصوص و غیره) که اخیرا معرفی شده استفاده کنن. (منبع)
علاوه بر اینها که طبق روند بازار و کارهای اخیر توییتر، چیزای عجیبی نیستن (اما هیجان انگیز هستن)، شاپیفای یه چیز دیگه هم اعلام کرد که نه فقط هیجان انگیزه، بلکه شدیدا بر خلاف جهت ظاهر بازار کریپتو و NFT هم هست.
شاپیفای اعلام کرده امکان Tokengated Commerce رو برای فروشگاههاش راهاندازی میکنه.
منظور از Tokengated Commerce به صورت خلاصه اینه که خرید بعضی از محصولات یا سرویسها یا تجربهها فقط برای دارندگان یه توکن (منظور همون NFT) امکان پذیره.
یعنی شما باید کیف پولتون رو وصل کنید، تایید بشه که واقعا «صاحب» توکن یا NFT مربوطه هستید، بعد به شما اجازه خرید میده.
شاپیفای پارسال قابلیت فروش NFT از طریق فروشگاههاش رو برای فروشندگان فعال کرد. الان هم در بازار نزولی و قرمز فعلی، این امکان هیجان انگیز و باحال رو در اختیار کاربراش قرار داده.
آقای الکس دانکو، مدیر بخش بلاکچین شاپیفای، میگه الان که سر و صدا و نویز توی بازار NFT ها کمتره و ملت برای «یه شبه پولدار شدن» سراغ NFT ها نمیان، بهترین وقته که کسب و کارهای واقعی برن تو کار استفادههای واقعی از NFT ها. (منبع)
gm from #DoodlesSXSW where we brought URL and IRL together in a first-of-its-kind token-gated NFT retail drop with @doodles what’s that all about? let’s get into it 🧵👇این هم یه ویدیو از فروشگاه فیزیکی کالکشن Doodles در SXSW امسال که فقط برای دارندگان NFT های این کالکشن قابل دسترسی بود (از طریق یه NFT پاسپورت مجهز به RFID) که پشت صحنهاش توسط شاپیفای اتفاق افتاده.
یا این همکاری اسباب بازی سازی Superplastic با برند Gucci که بازهم از طریق شاپیفای اتفاق اتفاده.
رشد تقریبا ۵۰۰۰ درصدی موتور جستجوی Brave
کمپانی Brave به مناسبت یک سالگی موتور جستجوی این شرکت اعلام کرد که این موتور جستجور در ماه گذشته میلادی (مِی ۲۰۲۲) بیش از ۴۱۱ میلیون جستجو انجام داده؛ یعنی رشد تقریبا ۵۰۰۰ درصدی از ۸/۱ میلیون جستجو در ژوئن ۲۰۲۱.
یکی از امکانات جالب این موتور جستجو که در حالت بتاست، قابلیت Goggles (به معنی عینک) هستش که به کاربران اجازه میده نتایج جستجور رو شخصی سازی کنن! مثلا اگر شما ترجیح میدی که نتایج جستجوی اخبار تکنولوژی برات از وبلاگهای (یا حتی خبرنامهها 😁) کوچک بیاد، بجای رسانههای بزرگ، میتونی بجای اینکه بری صفحه ۶ و ۷ نتایج جستجو رو ببینی، براش یه Goggle درست میکنی و نتایجی که بیشتر میپسندی رو نشونت میده. (منبع)
من الان سالهاست که دارم از مرورگر Brave به عنوان مرورگر اصلی یا دیفالت رو لپتاپم استفاده میکنم و شدیدا دوسش دارم. مرورگرش بر مبنای کرومیوم هستش (مثل گوگل کروم) ولی بلاک کننده تبلیغات و کیف پول ارز دیجیتال و یه سری امکانات باحال دیگه خودش داره… درضمن افزونههای کروم هم روش کار میکنه.
اگر دوست داشته باشید تبلیغ ببینید هم، بابت دیدن تبلیغات به شما پول میده (به شکل توکن های BAT)… خلاصه که چیز خوبیه به نظرم.
از اینجا میتونید دانلودش کنید.
بازم جا داره بگم، این تبلیغ نیست؛ تجربه شخصیه!
تتر اعلام کرده قصد داره در ماه جولای امسال، یک استیبل کوین با نسبت ۱ به ۱ با (یا پِگ شده به) پوند انگلیس راه اندازی کنه. اسمش هم احتمالا GBPT باشه. این استیبل کوین که در ابتدا فقط روی بلاکچین اتریوم قرار خواهد داشت، بعد از دلار، یورو، یوآن چین و پزو مکزیک، پنجمین استیبل کوین پگ شده به فیات تتر خواهد بود (منبع)
کمپانی eBay، مارکتپلِیس انافتهای KnownOrigin رو با قیمتی نامشخص خرید. ارزش معاملات انجام شده در این بازار از سال ۲۰۱۸ تا بیش از ۷/۸ میلیون دلار بوده. (منبع)
تلگرام به ۷۰۰ میلیون کاربر ماهانه رسید و تلگرام پریمیوم (نسخه پولی) خودش رو معرفی کرد (۵ دلار در ماه برای امکانات بیشتر) (منبع)
آمازون یه ربات کاملا مستقل خودش برای کار در انبارهای این شرکت رو رونمایی کرد (منبع)
تشکیل انجمن استانداردهای متاورس توسط متا، مایکروسافت، انویدیا و بقیه (منبع)
مایکروسافت اعلام کرده فعالیت ابزار تشخیص چهره Azure رو متوقف میکنه (منبع)
اینستاگرام کماکان داره روی امکانات مربوط NFT ها کار میکنه؛ امکان گرفتن کمسیون از هر فروش هم داره اضافه میشه (لینک)
اینستاگرام داره کار روی قابلیتهای کامیونیتی رو ادامه میده (لینک)
اینستاگرام داره روی آپدیت استیکر سوال پرسیدن کار میکنه تا کاربرها بتونن با عکس و موسیقی هم جواب استیکرهای سوال رو بدن [علاوه بر متن] (لینک)
توییتر داره روی امکان Sound Board برای توییتر اسپیس کار میکنه (لینک)
توییتر داره روی ایجاد استیشن برای توییتر اسپیس کار میکنه (لینک)
توییتر هنوز داره روی امکان «وضعیت» یا status کار میکنه (لینک)
آیکونهای اسنپچت برای کاربران سرویس پریمیوم اسنپچت+ (لینک)
من هیچ توضیحی راجع به این ندارم؛ شما اگه داری به منم بگو!
اکانت توییتر PixelBot3000 رو اگه بهش منشن بزنید چی، براتون به شکل پیکسلی نقاشی میکشه (نمونه خودشون؛ نمونه من)
گزارش اخبار دیجیتال سالانه رویترز (لینک)
در بخش تحلیلی شماره ۱۲ راجع به گزارش وضعیت دنیای کریپتو نوشتم؛ اینجا میتونید یه مصاحبه با کریس دیکسون درباره همون گزارش ببینید.
بخش محتوای فارسی امروز، اختصاص داره به کانال یوتیوب علیرضا خدام. علیرضا تو این کانال راجع به اپل و جدیدترین محصولاتش ویدیو میسازه.
ویدیوهاش هم خیلی با کیفیته، هم خیلی با جزئیات. به تازگی هم ۵۰۰۰ تا سابسکرایبر رو توی یوتیوب رد کرده و من براش خیلی خوشحالم.
این هم ویدیو آخرش از مراسم WWDC امسال بود:
علیرضا رو در اینستاگرام و توییتر هم هست؛ میتونید دنبالش کنید.
اینم تبلیغ نبود؛ اگه براش وحی نرفته باشه، اصلا نمیدونست که قراره اسمش تو بهروزنامه بیاد.
اینم از شماره ۱۷ — زود میگذرهها! داریم میرسیم به بیست… مرسی از این که میخونید و کامنت میذارید و به بقیه معرفی میکنید و خلاصه حمایت میکنید. ادامه بدید؛ منم ادامه بدم 😁
کنجکاو بمونید. تا شماره بعد؛
بهروز
خسته نباشی بهروز جان مفید و خلاصه بود ممنون بابت اطلاعاتت